Регресия в минал живот

Вярвате ли в прераждането? А в душата? Вярвате ли че душата идва на Земята много пъти и много животи, усъвършенствайки се и учейки различни уроци? Вярвате ли в нейното безсмъртие?

      Идеята за прераждане на душата е в основата на много източните учения. Тя се основава на факта, че ние сме преди всичко духовни Същества, въплътени във физическото тяло, живеещи на Земята. Целта на  нашите многобройни превъплъщения е еволюция на душите ни.  От друга страна ние възпитаниците на западния свят малко скептично гледаме към подобна идея. Така или иначе съществува много литература в подкрепа и на двете теории. Дали вярвате или не в минали животи, винаги сме си задавали въпроса за смисъла на нашето съществуване. И може би дълбоко в душите си интуитивно вярваме, че със смъртта не приключва  нашия път.

     Регресията идва от латинската дума regression – да се върнеш, това е терапия на минали прераждания. Регресията ви позволява да се потопите в спомените от ранното детство, детството, развитието на плода и спомените от минали животи. Тези спомени могат да бъдат много. И ако в миналото е създаден някакъв негативен опит, то той е оставил следа в нас, като по този начин повтаряме някои сценарии от живота си или ходим в омагьосан кръг. Струва ни се, че не можем да поправим или променим нищо в живота си, но това не е така. Виждайки миналия си живот, ние разбираме къде имаме проблеми в различни области на живота и завършваме този експеримент, вземаме ресурс от него, освобождаваме се от стари обиди и несъзнателни наранявания. Освен това регресивната хипноза помага да намерите своя път в живота, съдбата си, да получите отговори на важни за вас въпроси, кармични връзки, сродни души, модели на поведение които ви влияят негативно.

Как се случва това:

    Докосването до несъзнаваното става чрез хипнотичен транс на различни дълбочини. В състояние на транс човек може да си припомни много подробно какво се е случило с него преди много години и дори векове. По време на регресивната хипноза се потапяте и се ръководите  от гласа на хипнотерапевта. Това е дълбоко отпускане на тялото и съзнанието. Може да пътувате от позиция на вътрешен наблюдател: това означава че част от ума ви, ще знае, че  сте в моя кабинет, аз седя до и говоря с вас. Друга част от ума ви, „другото аз“, ще преживее пътуването ви във времето, но могат да се появят  различни, чувства, усещания, емоции или чисто знание за това какво ви очаква  напред във връзка с вашата заявка. Когато задавам въпроси за това как изглеждаш, какво носиш и какво се случва около теб, аз питам за „другото аз“ и какво се появява в пътуването. По време на регресията няма да изгубите контрол над ситуацията и после ще си спомняте всичко. Спомените ви от миналия живот са много по-близо до повърхността на ума, отколкото можете да си представите. Не можете да накарате спомените си да изплуват на повърхността, но можете да оставите това да се случи.

А вие имате ли нужда от регресия в минал живот?

    Ако имате някакви проблеми (психологически, лични, емоционални), които ви притесняват много, и дълго време не сте успели да намерите тяхното решение (обяснение), използвайки стандартни методи, тогава в този случай регресията в минали животи може да бъде оправдана, тъй като с помощта на  регресия е възможно да се идентифицират причинно-следствените връзки на всеки проблем и вместо да се работи с последиците от този проблем в настоящото , да се опитаме да премахнем истинската причина за тях.

   Ако искате да си припомните прераждане от просто любопитство или да намерите  отговори на важни за вас въпроси или смятате, че регресията в минали животи ще ви направи по-силни, по-духовни и по-щастливи това също е добра мотивация за да се подложите  на регресия в минал живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *